VÉGE! Hivatalosan is bejelentette a magyar sztárpár, ennyi volt - Több év után szakítottak

VÉGE! Hivatalosan is bejelentette a magyar sztárpár, ennyi volt - Több év után szakítottak

Közel négy év után hivatalosan is véget ért Varga Viktor és Zsembera Liliána kapcsolata. A szerelmesek nem váltak el haraggal, beszélőviszonyban vannak és szeretik egymást, de rá kellett jönniük, hogy teljesen más elképzeléseik vannak a jövőjüket illetően.
Egy hónappal ezelőtt számoltunk be arról, hogy válságba került a TV2 Párharc című műsora első évadának győzteseinek kapcsolata. Akkor mind a ketten úgy nyilatkoztak, hogy még nem intettek egymásnak végleges búcsút, de nehéz időszakon mennek keresztül, mert kiütközött közöttük, hogy mennyire másképp képzelik el a jövőt. A táncosnő már közös életre, családra vágyna, ám az énekes erre még nem érzi magát késznek.

Lapunk ismét felkereste a szerelmeseket, hogy érdeklődjünk, hogyan alakult azóta a kapcsolatuk. Viktor nem kívánt nyilatkozni, ám Liliána beismerte, szakítottak.
– Nem vagyunk már egy pár – jelentette ki Liliána. – A történtek ellenére tartjuk a kapcsolatot. Igazából jóban vagyunk, szeretjük egymást, de két különböző út felé megy az életünk, és nem közösek a céljaink, a vágyaink. Rendszeresen beszélünk, és még ki tudja mit a hoz jövő. Bármi megtörténhet...

A táncosnőt nem viselte meg különösebben a szakítás, hiszen eddig sem volt felhőtlen a kapcsolatuk, és az utóbbi időben érezte, hogy nincs már közös jövőjük.

– Majdnem négy évet voltunk együtt, de mindig nagyon hullámzó volt a kapcsolatunk. Vagy nagyon fent voltunk, vagy nagyon lent. Tudomásul vettem, hogy ebben ennyi volt, és nem érzem magam rosszul, amiért véget ért. Most sodródom az élettel, és igyekszem abból a legtöbbet kihozni, ami éppen van. Sok kihívás van előttem, a munkám és a kiskutyám pedig leköti minden időmet. Azt gondolom, a körülményekhez képest jól vagyok és várom, mit hoz majd az élet – fogalmazott Liliána, aki nem zárkózik el attól, hogy a jövőben, immáron Viktor nélkül is szerepeljen a médiában.

– Nem ragaszkodom foggal-körömmel a szerepléshez, de ha megkeresnek, nincs ellenemre. Egyébként is szeretnék énekesi karrierbe kezdeni, és ez is a nyilvánossággal jár - elmélkedett Liliána. - Régóta ez a vágyam, de eddig bátortalan voltam, egy ideje azonban járok énektanárhoz, sokat gyakorolok és úgy érzem, fejlődőm is. Egyre többet gondolkodom azon, hogy ha véget ér a táncos pályafutásom, mihez kezdek majd, és most úgy gondolom, az éneklés lesz az én utam.

Lili már megmutatta énekesi képességeit a Sztárban Sztár leszek! legutóbbi évadában és szeretné magát a jövőben más tehetségkutatókban is kipróbálni.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap