Nem kapunk levegőt Berki Mazsi új külseje miatt - Felismerhetetlen lett még a rajongói számára is...Ha felkészültél ITT a fotó:

Nem kapunk levegőt Berki Mazsi új külseje miatt - Felismerhetetlen lett még a rajongói számára is...Ha felkészültél ITT a fotó:


Ahogy arról beszámoltunk, Berki Mazsi nemrégiben nyíltan beszámolt arról, hogy bár még csak 32 éves, úgy döntött, hogy botoxoltatni fog.

Természetesen fel volt készülve arra, hogy kap majd ezért hideget-meleget:
"Tisztában vagyok vele, hogy a botox még mindig nagyon megosztó téma, pedig nagyon sok ember esett át már ilyen beavatkozáson, és rengetegen érdeklődnek iránta" – nyilatkozta akkor a Borsnak Mazsi.

Berki Krisztián özvegyének követői nem is magán a beavatkozáson akadtak ki, hanem azon, hogy Mazsi eddig a természetességet hirdette, így már egyre hiteltelenebbé válik a szemükben, egyik követője például így fogalmazott:

"Annyira vagy hiteles, mint senki más!"
Most viszont úgy látszik, hogy a sztármami ismét a természetes megjelenés felé kanyarodik, ugyanis legújabb fotóján megmutatja, hogy megszabadult hosszú póthajától.

"Vissza a gyökerekhez, szokták mondani... Sokkal kezelhetőbb és kényelmesebb is számomra a nyári kánikulában. A saját hajamat tavaly szétroncsoltam a szőkítéssel, így igényli a dúsítást" – írta a fotóhoz.

Mazsi új külsejét IDE KATTINTVA tudod megnézni!

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap