Lakatos Márkra újra rátalált a szerelem! Most először mutatta meg új párját - Jól látod, igen ő az

Lakatos Márkra újra rátalált a szerelem! Most először mutatta meg új párját - Jól látod, igen ő az

Egy divatbemutatón jelent meg először együtt az új szerelmével Lakatos Márk. A stylist garantálta a látványos belépőt.

A Blikk elsőként számolt be róla, hogy Lakatos Márkra újra rátalált a szerelem, és bár sokáig nem nyilatkozott a magánéletéről, lapunknak megerősítette a hírt, miszerint egy kubai férfival alkot egy párt. A stylist januárban ismerkedett meg a Karib-térségben a jóképű szakáccsal, aki isteni falatokkal vette le őt a lábáról. A műsorvezető januárban még csak annyit mondott, hogy alakulóban van valami egy titokzatos személlyel, ám nem akarta elkiabálni a dolgot, megvárta, míg szorosabb kötelék alakul ki köztük.
Márciusban visszalátogatott Kubába, ahol ismét sok időt töltöttek együtt, ezúttal pedig Alain utazott Magyarországra. Márk szerint a párja huzamosabb ideig lesz majd Budapesten, ezért mindent meg tud neki mutatni, amit csak szeretne. A távkapcsolatról így vélekedett:
– Nem gondolkodom azon, hogyan fogunk távkapcsolatban élni, egyelőre élvezzük az együtt töltött időt és nagyon jól érezzük magunkat egymás társaságában. Remekül megértjük egymást, s igyekszünk minden percet kihasználni, amit együtt tölthetünk.

A páros a minap először jelent meg kéz a kézben nyilvánosan egy eseményen, és hol máshol mutatkoztak volna együtt, mint egy divatbemutatón... Márk és Alain ráadásul egymáshoz passzoló összeállításban álltak a kamera elé: míg előbbi fekete, addig utóbbi fehér szettben pózolt, így az összkép egy Jin-jangot szimbolizált.

„Isteni volt a naplemente magic momentjében nézni a két kollekciót a vár eldugott rózsakertjében. Lotfi Begi csinálta a zenét. Ibizai volt a hangulat. Bravó! Mi is kicsíptük magunkat rendesen. Tetszik a look?" – áradozott a show-ról Márk.



Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap