Most kaptuk a lesújtó hírt, meghalt Kincses Dániel - Összetört az ország

Most kaptuk a lesújtó hírt, meghalt Kincses Dániel - Összetört az ország

A magyar hiphop egy újabb nagyszerű zenészt búcsúztat, ugyanis a hírek szerint meghalt az egykori Raptorz és az Orwell Gyermekei együttesek tagja. Erről a hiphop.hu számolt be a Facebook-oldalán. Komp a fővárosban született, 1984-ben tehát még csak 40 éves volt. A bejegyzésben felidézték a karrierjét:
"Liga alapította Raptorz tagja lett, miután Löya és Addamz kiváltak a csapatból. Az első felállás így Komp, Liga, RYZO és Noryka volt, de az utóbbi hamar elhagyta a bandát. Első közös zenéjük a 'Kultúra a lényeg' volt, ami rá is került az első nagylemezükre. Ez volt a "...teccik vagy nem?!", amit a tiszavirág életű Phat Entertainment jelentetett meg. Szerepelt ezen az albumon MC GŐZ (Official), a Doowachalike azaz Stephco és Fakír, Poisy, TM és Addamz."

'Pokolból' című slágerükkel szinte az egész országot bejárták, és a hazai boltok összes polcára kikerült az albumuk.

A Facebook-oldalon kiemelték, hogy ismert volt, hogy egy komoly betegséggel küzdött az előadó, amelynek következményeként el kellett távolítani a gyomrát. Azonban azt is hozzáteszik, hogy a zenész pozitívan és humorral állt a helyzethez. Bár a halál pontos okát nem tudják, nem kizárt, hogy végül ez a betegség kerekedett rajta felül.


Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap