Megjelent a nyilvánosság előtt Katalin hercegné - ITT a friss fotó róla

Megjelent a nyilvánosság előtt Katalin hercegné - ITT a friss fotó róla

A BBC beszámolója szerint Katalin hercegné megjelent a nyilvánosság előtt először azóta, hogy márciusban hivatalosan bejelentették rákbetegségét: egy autóban szúrták ki az ünnepélyes díszszemle, a Trooping the Color előtt. Nem sokkal fél 12 előtt hajtott be autóval a Buckhingam-palota udvarába, az információk szerint szerint a későbbiekben megjelenik majd a palota erkélyén is.
Pénteken hosszú idő után először szólalt meg hivatalos csatornán keresztül:


Jól haladok, de mint mindenki, aki kemoterápián megy keresztül, tudja, vannak jó és rossz napok. A rossz napokon az ember gyengének és fáradtnak érzi magát, és kénytelen engedni a testének, hogy pihenjen. De a jó napokon, amikor erősebbnek érzed magad, a lehető legtöbbet akarod kihozni abból, hogy jól érzed magad.
A kezelésem még tart, és még néhány hónapig fog tartani. Azokon a napokon, amikor elég jól érzem magam, örülök, hogy részt vehetek az iskolai életben, személyes időt tölthetek azokkal a dolgokkal, amelyek energiát és pozitivitást adnak nekem, valamint elkezdtem egy kis munkát végezni otthonról.

Úgy fogalmazott, várja, hogy a hétvégén részt vegyen a Károly király tiszteletére tartott Trooping the Colour felvonuláson.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap