Megverték Azahriah-t!

Megverték Azahriah-t!

Megsemmisítő vereséget szenvedett.

Három teltházas Puskás Aréna koncert, milliós hallgatottság és elsöprő siker a maga műfajában… mikor ezt mondjuk, valószínűleg te is arra gondolsz, akire mi: Azahriahra. Sokáig úgy tűnt, a fiatal énekesnek nem, hogy ellenfele, még potenciális kihívója se akad a pályán, ugyanis a mögötte álló számok soha nem látott rekordokat döntöttek. A három nagykoncertje után most mégis úgy tűnik, van valaki, aki vetekszik az eladott jegyei számával.
Szikora Róberttől kapott ki

A Retró Rádió vendége volt ma reggel Szikora Róbert, aki elárulta, a hamarosan megrendezésre kerülő arénakoncertjükre egy rekordmennyiségű, 55 ezer darab, jegyet adtak el, mely bőven meghaladja az Azahriah egy koncertre eladott 49 ezres rekordját. Az 55 ezres számot azonban az árnyékolja, hogy habár elképesztő teljesítmény, Azahriah jegyeladásai három, egymást követő koncerten oszlottak meg, így azokat összege két és felszerezi Szikoráékét.
Szikora büszkén mesélt az R-Go zenekar 40 éves jubileumi koncertje körüli hatalmas érdeklődésről, melyről pár részletet is megosztott. A koncertre a Papp László Sportarénában kerül majd sor december 29-én. A zenész kiemelte, hogy nem csak egy egyszerű koncertről, hanem egy CSIKIDAM Szilveszteri show-ról van szó, mely tökéletes lezárása lehet az évnek. Ezt látszólag sokan hasonlóképpen gondolják, ugyanis a jegyek úgy kelnek, mint a cukor.



Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap