Most jött a hír a Palotából - Nem tudjuk elhinni, mi történik Katalin hercegnével

Most jött a hír a Palotából - Nem tudjuk elhinni, mi történik Katalin hercegnével

Szombaton lesz a király születésnapi parádéja, más néven Trooping the Colour - egy olyan esemény, amelynek keretében az uralkodó jellemzően lóháton lovagol egy látványos katonai parádén London belvárosán keresztül, majd ellenőrzi csapatait, és visszatér a Buckingham-palotába, hogy megnézze a Királyi Légierő átrepülését.
Idén a 75 éves Károly - tekintettel a folyamatban lévő rákgyógyítására - feleségével, Camilla királynővel egy hintóból fogja végignézni a felvonulást.

A katonai látványosság ellenére a Trooping alapvetően családi esemény, és ezen a hétvégén várhatóan más magas rangú, dolgozó királyi családtagok is eljönnek, hogy támogassák a királyt, köztük Anna hercegnő, Edinburgh hercege és hercegnéje, valamint Vilmos herceg.
A walesi herceg három gyermeke, György herceg, Charlotte hercegnő és Lajos herceg is várhatóan megjelenik; ők kisgyermekkoruk óta részt vesznek a Troopingon.

De vajon édesanyjuk, Katalin, akit karácsony óta nem láttak hivatalosan, és aki rákos megbetegedése miatt megelőző kezelésben részesül, szintén részt vesz az ünnepségen?

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap