Most jött a megrázó hír! Súlyos autóbalesetet szenvedett a TV2 sztárja és családja - Másfél hónapos kisbabája is vele utazott

Most jött a megrázó hír! Súlyos autóbalesetet szenvedett a TV2 sztárja és családja - Másfél hónapos kisbabája is vele utazott
A kép illusztráció

Drámai részleteket árult el az autóbalesetéről Mischinger Péter, aki nagyon megijedt, hogy elveszítheti a másfél hónapos kisbabáját.
Mischinger Péter és kedvese tavaly szeptemberben mondták ki egymásnak a boldogító igent, majd nem sokra rá bejelentették az örömhírt, miszerint hamarosan egy kisfiúval bővül a családjuk. Az Exatlon egykori sztárja idén februárban már a karjaiban is tarthatta az első gyermekét, akit szintén Péternek neveztek el a feleségével, Jucival. Igen ám, azonban nem sokkal a kisfiuk születése után balesetet szenvedtek, amikor éppen Húsvét hétfőn Egerből jöttek visszafelé egy családlátogatásról.

A Párharcban is szereplő Peti sosem tartotta magát egy aggodalmas, ijedős típusnak, de amióta szülővé vált, már kétszer is meggondolja, mit, hogyan tesz. Éppen ezért még mindig beleborzong, ha visszagondol a drámai történésekre, ugyanis nem sokon múlt, hogy élve szálltak ki a kocsiból az M3-as autópályán: beléjük csapódott a betonpillér, aztán a rajta lévő vasrács a motorháztetőbe robbant.
Peti tisztában van vele, mekkora szerencséjük volt, hogy túlélték a balesetet, ugyanis ha egy kicsit előrébb vagy hátrébb áll az autóval, amelyben ő, az édesapja, a neje és az akkor másfél hónapos kisfiuk utazott, már nem élnének.

– A Kacsóh Pongrác úti felüljáró előtt a szembe sávban nagy sebességgel jött egy autó, kihajtott elé egy másik jármű, a sofőr elrántotta a kormányt és ugyanazzal a sebességgel beleszállt az elválasztó betonkordonba – emlékezett vissza a riasztó esetre a Borsnak.

– Akkora erővel, hogy három betonelem elrepült, az egyik oldalról belénk szállt, a tetején lévő vasrács a motorháztetőbe robbant. Miután megtörtént a baleset, az volt az első gondolatom, hogy megsérült-e a kocsiban bárki, a kisfiam, Juci, apukám… Ahogy realizáltam, hogy úgy néz ki, mindenki jól van, már a többi autót néztem, hogy ott kell-e valakinek segíteni – magyarázta Peti, aztán így folytatta:

– Hatalmas szerencsénk volt, hogy sértetlenül szálltunk ki így is. Édesapám vezetett, aki negyven éve hivatásos sofőr, nagyon jól reagálta le az ütközést, de elkerülhetetlen volt. Jött a rendőrség, jöttek a mentők, megvizsgáltak bennünket, belső sérülés esélye miatt további vizsgálatra Jucit és kisfiunkat, Petikét kórházba akarták vinni. De Jucit felnőtt kórházba, a kicsit gyermekkórházba, el akarták őket választani, így a párom inkább lemondott a kivizsgálásáról, ment Petikével, bent is tartották őket 24 órára megfigyelésre. De szerencsére nem volt semmi gond, stramm gyereke, mint az apja! – zárta gondolatmenetét fellélegezve.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap