Óriási botrány! A nyakánál fogva vitték ki a szórakozóhelyről Magyart - ITT a videó

Óriási botrány! A nyakánál fogva vitték ki a szórakozóhelyről Magyart - ITT a videó

A biztonsági szolgálat vezette ki a Tisza Párt politikusát hajnal négy óra környékén egy budapesti „ötcsillagos” klubból, ahova a testőrei kíséretében érkezett. Több szemtanú egybehangzó állítása szerint Magyar nagy mennyiségű szeszesital elfogyasztása után órákon át
agresszívan, garázda módon viselkedett.

A Ripost úgy tudja, a politikus több vendégbe is belekötött, zaklatta a nőket, és állítólag „visszautasíthatatlan” ajánlatot tett nekik, idővel pedig egyre minősíthetetlenebbül viselkedett.

Több incidens után aztán több nő férfipartnere számonkérte Magyar Péteren a sze..alitással kapcsolatos agresszív „beszólásait”. A történtekről a jelenlévők több videófelvételt is készítettek, de nem volt könnyű dolguk, mert a politikus belekötött azokba is, akik mindezt megpróbálták megörökíteni. A portálnak verbális agresszióról, obszcén beszédről, vállalhatatlan viselkedésről számoltak be.
Az egyik felvételen az látszik, amint a szórakozóhely biztonsági emberei határozottan kivezetik a botrányosan viselkedő politikust a helyszínről, ezt IDE KATTINTVA tekintheti meg.

Magyar Péter nem sokkal ezelőtt reagált a történtekre és AZ ALÁBBI BEJEGYZÉST TETTE KÖZZÉ!.
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap