FRISS! Magyar Péter reagált a tegnap este történtekre - ITT a válasza:

FRISS! Magyar Péter reagált a tegnap este történtekre - ITT a válasza:

Magyar Péter reagált az éjszaka történtekkel kapcsolatban. Mint azt korábbi cikkünkben megírtuk, biztonsági emberek vezették ki egy budapesti szórakozóhelyről.

A Facebook-oldalán az alábbiakat írta ki a TISZA párt alelnöke:

"Sokat beszéltem arról, hogy a gyűlöletre csak a szeretet lehet az egyetlen igaz válasz.

Sokan kértétek hogy menjek el pihenni. Igazatok volt. De lehet, hogy ez Magyarországon mostanában nem fog menni.
Tegnap este több tucat fiatal társaságában jó hangulatú buliban táncoltunk a belvárosban, amíg egy fideszes, fizetett provokátor tönkre nem tette az esténket. Ez a férfi már a korábbi estéken is követett minket. Egy célja volt, hogy csapdába csaljon. Külön hangsúlyozta, hogy ő lesz az, aki engem tönkre fog tenni.

Nem tudom, mi az oka annak, hogy Magyarországon irritál valakiket, hogy több tucat fiatallal együtt táncolunk és selfizünk. A fiatalok a pultnál sorban rendelték az italokat, engem is meghívtak néhányra. Aztán váratlan dolog történt.
A provokátor először a pult mellett állt, onnan kamerázott. Aztán közelebb jött, a fiatalok arcába kamerázott, vállalhatatlan trágárságokat kiabált felém, mindent elkövetett, hogy balhé legyen. Sajnos sikerrel járt.

Hiába kértük, hogy hagyja abba és a telefonjából törölje azokat a felvételeket, amiknek az elkészítéséhez sok fiatal nem járult hozzá, vagy legalább hagyja abba a filmezést.

Miután a családomat és a gyerekeimet is a szájára vette, kikaptam a kezéből a telefont, aminek fizikai fenyegetés lett a következménye. Lökdösni kezdett, fizikailag fenyegetett engem és a velem szórakozókat.

Több mint 30 percig követett az utcán, fiatal egyetemisták segítettek megakadályozni hogy nagyobb baj történjen. Ezúton is köszönöm a fiataloknak, hogy velem voltak.

Amit a kormánypropaganda állít, az esetről, abból egy szó sem igaz, sem zaklatás, sem hasonlók nem történtek. Az egész esetről rendelkezésünkre állnak a videofelvételek. Minden olyan sajtóorgánummal szemben eljárást indítunk, akik a tényeket szándékosan elferdítik.

Az elmúlt hónapokban nem csak a barátaimmal, a szeretteimmel, a volt feleségemmel, de a gyerekeimmel való kapcsolatomat is igyekezett tönkretenni a propaganda és provokátorok hada.

Lelkileg borzasztó megterhelő heteken vagyok túl. Ember vagyok, hibáztam.

Mindenkitől elnézést kérek, akit a történtekkel megbántottam."
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap