Vilmos herceg tegnap este erősítette meg a halálhírt: gyászol a királyi család

Vilmos herceg tegnap este erősítette meg a halálhírt: gyászol a királyi család

Szörnyű tragédia történt.

Vilmos herceg és a királyi család többi tagja is tiszteletét és együttérzését fejezte ki a legenda, Rob Burrow halála miatt a szeretteinek.
A walesi herceg az Insta-oldalán tett közzé egy megható megemlékezést:

A rögbi liga legendája, Rob Burrow-nak hatalmas szíve volt. Megtanított minket arra, hogy 'a megpróbáltatásokkal teli világban merjünk álmodni. Katalin és én szeretettel küldjük Lindsey-nek, Jacksonnak, Mayának és Macynek - írta Vilmos herceg.

A pár tisztelgése a Leeds Rhinos rögbiklub által kiadott hivatalos közleményt követi.
Ebben ez áll:

- Rob az egész országot inspirálta a motoros neuronbetegség elleni bátor küzdelmével, mióta 2019 decemberében diagnosztizálták. Békésen hunyt el az otthonához közeli Pinderfield kórházban, szerető családja körében, miután a hét elején megbetegedett.

- Burrow az egész pályafutását a Leeds Rhinosban játszotta, és a klub aranygenerációjának tagjaként minden kitüntetést megnyert a klubbal. Keményen dolgozó és elkötelezett játékos volt, félelmet nem ismerő teljesítménye a Rhinos egyik legelismertebb játékosává tette.



Rob Burrow a Pinderfield kórházban hunyt el családja körében.

A Burrow család nevében szeretnénk köszönetet mondani a Pindersfieldi Kórház személyzetének az együttérzésért és a Robról való gondoskodásért az utolsó napjaiban.

- A Rob által végzett hihetetlen munka tiszteletére hétfőn az MND-vel foglalkozó új Rob Burrow Központ alapkőletétele a Seacroft Kórházban Rob kérésére a tervek szerint fog lezajlani. Jelenleg arra kérünk mindenkit, hogy tartsa tiszteletben a Burrow család magánéletét.

A bejelentést követően folyamatosan érkeztek a méltatások a rögbi legenda számára. Szeretett felesége, Lindsey és három gyermekük hagyta hátra.

- Rendkívül szomorú hír. Rob hihetetlen örökséget hagy maga után a Motoros Neuronbetegségben szenvedők tudatosítása és érdekvédelme terén végzett munkájával. Gondolataim a családjával és a barátaival vannak ezekben az időkben - írta Keir Starmer, a Munkáspárt vezetője.

A legkisebb játékos a pályán. De egy óriási ember. Csak egy Rob Burrow van - írta a BBC Breakfast műsorvezetője, Sally Nugent.

A Headingley Stadion déli lelátóját megnyitották, hogy az emberek leróhassák tiszteletüket. Közben az MND Egyesület megosztotta:

- Mély szomorúsággal értesültünk védnökünk, Rob Burrow CBE haláláról. Az MND 2019-es diagnózisa óta Rob fontos szerepet játszott a figyelemfelkeltésben és a munkánkat támogató pénzgyűjtésben. Örökké hálásak leszünk érte. Gondolataink Rob családjával, barátaival és rajongóival vannak.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap