Magyar Péter ma sem fogta vissza magát, brutálisan beleszállt a miniszterelnökbe, nem is akárhol tette EZT meg - Videó

Magyar Péter ma sem fogta vissza magát, brutálisan beleszállt a miniszterelnökbe, nem is akárhol tette EZT meg - Videó

Mint megírtuk, Orbán Viktor Kijevbe látogatott, hogy Zelenszkij elnökkel az orosz-ukrán békéről tárgyaljon. A magyar miniszterelnök egy videót is közzétett, amihez az alábbi szöveget írta: „2100 kilométer. 3 óra tárgyalás. 10 benzinkút. 24 óra autózás. Út a békéért Kijevbe”. Magyar Péter azonban kommentben reagált a látottakra.
– Hallom, a régi lengyel barátok sem kértek ebből az összetákolt szocialista, liberális, szélsőjobbos, korrupción alapuló frakcióból… Ha nem is lesz a legnagyobb jobboldali frakció, a legkorruptabb még lehet

– írta kommentben a TISZA Párt alelnöke.

A videót itt tekintheti meg


A történethez hozzátartozik az, hogy maradnak a lengyel PiS képviselői az Európai Parlamentben az ECR-frakcióban. Ryszard Czarneczki, a lengyel párt EP-képviselője közölte az X-en: Joachim Stanisław Brudziński lesz az ECR egyik társelnöke. Az ATV arról ír, hogy arra már elemzők sem számítottak, hogy a PiS képviselői átülnének a vasárnap a magyar kormányfőék által megalapított Patrióták Európáért szövetséghez az Európai Parlamentben.

A szakértők szerint a lehetséges opció, hogy Marine Le Pen Nemzeti Tömörülése 30 EP-képviselőjének a csatlakozására kerülhet sor a francia választások második fordulója után, és ezzel az ID-frakció meg is szűnhet.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap