Hatalmas botrány! Rubint Réka bulija olyannyira elfajult, hogy soha többé nem engedik be őket abba szállodába! Itt vannak a fotók - Ilyen alpári módon viselkedtek a résztvevők:

Hatalmas botrány! Rubint Réka bulija olyannyira elfajult, hogy soha többé nem engedik be őket abba szállodába! Itt vannak a fotók - Ilyen alpári módon viselkedtek a résztvevők:


Fergeteges farsangi bállal zárult a Rubint Réka által szervezett elmúlt hétvégi Alakreform-tábor, ám a hangos buli zajos balhéval végződött.

Az exkluzív szállodában tartott energikus retró parti elfajult, a táborozók viselkedésén kiborult néhány szállóvendég. A panaszok elárasztották a hotel közösségi oldalát, a Hotel Füred menedzsmentje pedig lépett – a jövőben nem látják vendégül Rékát és az alakreformosokat.

Nagy buli volt, de akadt, akit zavart

Persze, az nem meglepő, hogy este önfeledt szórakozással lazítanak a napközbeni edzések után a táborozók, ám a farsangi bulinak meghirdetett jelmezes mulatság felpörgött, bömbölt a zene, ropták a táncosok, előbb a parketten, majd a térelválasztó elemeken is.

– A társaság undorítóan viselkedett, zajongott, üvöltözött, tönkretette az estét, amelyért egy vagyont fizettem. Amikor ezt szóvá tettem a fizetésnél, csak makogtak... A tábor résztvevőit és a szervező házaspárt nem minősíteném, megtették ezt maguk, de ahogy a szálloda kezelte az ügyet, az kritikán aluli – bosszankodott Antal, aki a családjával érkezett pihenni.

A táborozók még a térelválasztókon is táncoltak - egy darabig

Egy másik vendég arról számolt be, hogy egy idő után a térelválasztókon táncoltak a táborozók, a szálloda személyzete utasította rendre őket – igaz, legalább szót fogadtak. Egy, a neve elhallgatását kérő hölgy arról számolt be, hogy bár a bulitól távol voltak, a folyosókon sokáig óbégattak a táborozók, így nem nagyon tudtak pihenni. A szálloda vezetősége az eset után a hotel közösségi oldalán kért elnézést.

„A hétvégi rendezvény »elfajulása« egyszeri és nem ismétlődő alkalom volt, amelyet nem lehetett előre látni” – fogalmaztak a közösségi oldalon, ám megtudtuk, a jövőben nem fogadják a tábort.

A hotel közösségi oldalán kért elnézést a panaszosoktól

– Az eddigi alkalmak során jó hangulatú, vidám rendezvénnyel előzetesen egyeztetett tervet sajnos nem sikerült teljes egészében tartani, emiatt szükségessé vált a szálloda vezetőinek helyszíni beavatkozása is. A mostani események hatására a hotelmenedzsment felülvizsgálta a szálloda profiljába illeszthető rendezvények körét, amelybe a jövőben nem tartoznak bele a hasonló zenés-táncos rendezvények. Döntésünket a szervezőkkel egyeztetve, közös megegyezéssel hoztuk meg, így szállodánkban nem kerül többet megrendezésre az Alakreform-tábor sem – nyilatkozta megkeresésünkre Czigle Zsolt, a Hotel Füred Kft. tulajdonosa és ügyvezetője.

Bár minden bizonnyal a szállóvendégek nem éppen így képzelnek el egy pihentető hétvégét, Rubint Réka szerint az egész ügy fel lett fújva, s úgy érzi, ő nem hibázott.

A Hotel Füred vezetősége azonnal lépett

– Nyolcadik alkalommal voltunk ebben a szállodában, és mint mindig, most is nagy buli volt. Minden ilyen rendezvény nagy hangzavarral jár. A hotelnek ezt tudnia kellett volna és tájékoztatni a többi vendéget, hogy 200 fős rendezvény lesz a szállodájukban – mondta lapunknak Réka. – Nekem semmi szégyellnivalóm nincs, nem hibáztam. Teljesítettem, amit vállaltam, odavittem 200 embert, akik nem kevés pénzt hagytak ott. A szállóvendégeknek még azt is megengedtük, hogy a bulira ingyen bejöjjenek, és élvezhessék sztár­fellépőink, Csepregi Éva és Nótár Mary előadását. Arról­ nem tehetek, hogy a hotel vezetősége nem tud az ilyen rendezvényeknek el­k­ü­lönített helyet biztosítani és előre tájékoztatni a táboron kívüli vendégeket. Sajnálom, ha bárki pihenését elrontottuk, de tanultam az esetből, legközelebb csak olyan helyre megyünk, ahol az egész szállodát mi vesszük ki.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

AKTUÁLIS