Mérhetetlen fájdalom! Sajnos ő már nincs köztünk! Elhunyt Márió a harmonikás szeretett...

Mérhetetlen fájdalom! Sajnos ő már nincs köztünk! Elhunyt Márió a harmonikás szeretett felesége!


Mérhetetlen fájdalom, és hatalmas tragédia nyomja Bock Attila, művésznevén Márió, a harmonikás szívét. A zenész hosszú hónapok óta nem osztotta meg rajongóival a hírt, miszerint tavaly októberben elveszítette imádott feleségét, Annamáriát. A fájdalom azóta sem enyhül.

A hallgatás oka érthető, hiszen az ötvenéves zenész mindig is óvta a magánéletét, ritkán beszélt házasságáról, családjáról, valamint egy ilyen súlyos veszteség feldolgozása időbe telik, ráadásul apaként is helyt kell állnia, hiszen Esztert már egyedülálló édesapaként neveli.

Tavaly novemberben Márió azzal került a hírekbe, hogy két oltás után megfertőződött a koronavírussal, kórházba került, s állapota olyan súlyos volt, hogy oxigént kapott, mindössze egy hajszálon múlt, hogy nem került lélegeztetőgépre. Közeli ismerősein, családtagjain kívül senki nem tudhatta, hogy ebben az időben nem ez volt a legnagyobb nehézség, amellyel kénytelen volt megküzdeni.


Tavaly októberben ugyanis elveszítette szerelmét, feleségét, Annamáriát, akinek haláláról egyetlen poszt vagy bejegyzés sem született a zenész közösségi oldalán, ám az iskola, ahol a fiatal nő tanított, megható sorokkal búcsúztatta egykori tanárát, aki pedagógusi munkája mellett 1997 óta rendszeresen játszott különböző zenei pop- és jazz-zenei együttesekben.

"2021 októberében pótolhatatlan veszteség érte iskolánk közösségét. Bár az utolsó pillanatig szorítottunk és imádkoztunk, szeretett kollégánk, barátunk Annamária elvesztette küzdelmét súlyos betegségével szemben. Egy rendkívül tiszta lelkű, értékes és tehetséges ember hagyott itt minket" – áll az iskola honlapján.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap