MOST ÉRKEZETT: Valami nem stimmel Vlagyimir Putyin orosz elnökkel! EZT nézzétek:

MOST ÉRKEZETT: Valami nem stimmel Vlagyimir Putyin orosz elnökkel! EZT nézzétek:


MOST ÉRKEZETT: Valami nem stimmel Vlagyimir Putyin orosz elnökkel

Ezt Marco Rubio amerikai szenátor írta a Twitteren, aki a hírszerzés bizottság elnöke. Bárcsak többet tudnék megosztani, de egyelőre csak annyit mondhatok, hogy sokak számára elég nyilvánvaló, hogy valami nincs rendben #Putyinnal” – írta Marco Rubio.

Mindig is egy gyilkos volt, de a problémája most más és jelentős” – folytatta: „Hiba lenne azt feltételezni, hogy Putyin ugyanúgy reagálna most, mint 5 évvel ezelőtt.”

Az ukránok megtiltották a 18-60 év közötti férfiaknak az ország elhagyását - Mindenkit besoroznak aki hadra fogható! A floridai republikánus több mint egy évtizede tagja az amerikai szenátusnak, jelenleg a szenátus hírszerzési bizottságának alelnöke.

Arra kérem a Biden-adminisztrációt, hogy előzetesen jelentse be: bárki, aki csatlakozik a beiktatni kívánt orosz bábkormányhoz Ukrajnában, automatikusan szankciókat fog kapni, egyebek mellett vízumtilalmat és vörös jelzést az Interpoltól” – írta Rubio, majd hozzátette: „Arra kérem a többi nemzetet, hogy cselekedjenek hasonlóan”.

Joe Biden nyilatkozata szerint az amerikai erők nem fognak részt venni az Oroszország és Ukrajna közötti harcban, ugyanakkor hozzátette, hogy Amerika meg fogja védeni a NATO területét.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap