Drámai hírt árult el Berki Krisztiánról volt barátja Vajto Lajos

Drámai hírt árult el Berki Krisztiánról volt barátja Vajto Lajos


„Volt időszak, amikor mi sülve-főve együtt voltunk, szoros sportbarátság kötött minket össze, hiszen mindketten a Ferencváros kapusai voltunk, együtt teniszeztünk, és alkalmanként kondiztunk is.

Én még ismertem őt akkor, amikor rendes srác volt. Ő alapvetően egy nagyon jólelkű, szolid tatabányai gyerek volt. Egyszerű focista srác, aki nyomta a vakert, a humort, nagy életkedvet láttam benne. Szöges ellentéte volt annak, ami később lett belőle– idézte az üzletember szavait a Blikk Rúzs.
A bejegyzés megtekintése az Instagramon Vajtó Lajos (@vajtolajos) által megosztott bejegyzés

Amikor felismerte azt, hogy a médiának szüksége van egy ügyeletes rosszfiúra és ezt még meg is fizetik, boldogan vállalta. Az elején ez csak egy póz volt neki, de aztán annyira beleélte magát a szerepbe, hogy rosszfiúvá is vált.Ez a Krisztián számomra már nem volt vállalható és onnantól kezdve már más „kávéházba" jártunk"
– emlékezett vissza Vajtó, aki arról is mesélt, hogyan változott meg a kapcsolatuk, miután Krisztián befutott a médiában.

Az utóbbi években, ha meglátott nyilvános helyen, akkor tisztelettudóan odajött és azt mondta, csak egy másodpercre zavar és üdvözölt, pedig pontosan tudta, hogy súlyosat vétett a barátságunk ellen.

Ekkor mondtam neki, hogy sose felejtsd el, mindig voltak ügyeletes rosszfiúk, hol a Dopeman, hol a Ganxsta Zolee, hol a Majka, de ők ki tudtak farolni a rosszfiúságból és jó dolgokra használták fel az ismertségüket. Neked is arról kell gondolkodnod, hogy mi a következő lépcső, mert a figyelemfelkeltés már megvolt. Azt válaszolta, majd nagy léptékben szeretne jótékony dolgokat csinálni.Az öncélú kifelé csillogás sajnos csak „látványpékség" volt.
– fogalmazott a híresség.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap