Van az a pénz! Majka mégsem int búcsút a tévézésnek? Ekkora összegért maradhat képernyőn?

Van az a pénz! Majka mégsem int búcsút a tévézésnek? Ekkora összegért maradhat képernyőn?


Másfél éve még búcsút akart inteni a tévézésnek, ám úgy tűnik, van az a pénz, amiért Majoros Péter, azaz Majka képernyőn marad.

Tavaly ősszel a Sztárban sztár leszek! zsűrifeladatai miatt maradt tévés sztár, és ez idén sem lesz másképp, hiszen közeleg a TV2 egyik legnagyobb durranása és talán legnézettebb műsora, a Sztárban Sztár leszek! Ennek Majka is részese lesz, igaz, a Blikk úgy értesült, ennek komoly ára van: a korábbi gázsi másfélszerese, azaz információink szerint 15 millió forint körül összeg érkezhet az évadért az ózdi rapper számlájára.

– Nem akarok tévézni. A televíziózás most nekem egy kicsit olyan, hogy jó, megvolt... – ezt 2020. novemberében a saját YouTube-csatornája egyik videójában mondta Majka, aki akkor arra is kitért, anyagilag már nincs rászorulva, hogy a köztudottan jól fizető tévés feladatokat vállaljon. – Az van, hogy az elmúlt években nagyon jól kerestünk, az elmúlt években nagyon sikeresek voltunk, és megengedhetem magamnak azt, hogy ne azt vállaljam el, amit csak kell, hanem amit én akarok valójában.

Majka akkor leszögezte, a boldogsága fontosabb, mint a pénz.

– Szeretnék valami olyat csinálni, ami független, sokkal kevesebbet fizet, ez nem kérdés, viszont tízszer boldogabbá tud tenni. Szerintem ez a legfontosabb az életben – állította Majka, aki nem sokkal később azt is nyilatkozta, hogy untatja a tévézés.

Ám egyelőre úgy tűnik, Majka marad képernyőn, bár a Blikk információi szerint az elmúlt hetekben nem volt annyira egyértelmű, hogy a TV2 show-ja a tavalyi zsűrivel megy tovább. A hírek szerint ugyanis Majka és jó barátja, Pápai Joci – akiket eddig nem értünk el – fizetésemelésre vágytak, állítólag dupla annyi gázsit kértek, mint tavaly.

– Azt beszélik, Majka tiszteletdíja nagyságrendileg tízmillió forint körül volt tavaly, ám ő szerette volna emelni a tétet, de nem talált kedvező fogadtatásra a TV2 vezetésénél. Főleg, mivel ezzel Pápai Jocit is feltüzelte, hogy kérjen többet, bár az énekesnek eleve kisebb a gázsija – magyarázta egy, a produkciót jól ismerő informátorunk, aki szerint még az is felmerült a csatornánál, hogy lecserélik a két jó barátot.

– Aztán csak elkezdődtek a tárgyalások, mert tény, a TV2 őszi időszakának talán legsikeresebb műsora volt a Sztárban sztár leszek!, és a sikerhez bőven hozzátett a zsűriben ülő Majka és Pápai Joci közötti állandó show – elemezte a helyzetet az informátorunk, aki szerint végül mind a két fél engedett, és a két énekes a kért emelés felét meg is kapta.

A TV2 programigazgatója állítja, simán megállapodtak.

– Hízelgő a találgatás, ez is azt mutatja, hogy sokan várják az utóbbi évek legsikeresebb TV2-es műsorának folytatását. Elárulhatom, már nem kell sokáig várni. Az előző széria végén minden zsűritagnak jeleztem a folytatást, pozitív volt a reakciójuk. Bennem egy percig sem volt kérdés, hogy változatlan zsűrivel megyünk tovább. Ahogy minden produkció esetében, a mesterek gázsija most is üzleti titoknak minősül, de csodálkozom, hogy jól értesült informátorok mi alapján mondanak be olyan összegeket és összefüggéseket, amelyeknek semmi közük a valósághoz – mondta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója. A hozzáállása persze, érthető is, hiszen így bármelyik mester előállhat újabb fizetési igénnyel, ám informátorunk ezután is azt állította, kemény tárgyalások folytak, és hajszálon múlt a vál­tozás.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
loading...

AKTUÁLIS