Sírnyitás! Újra akarják temetni Berki Krisztiánt - ITT vannak a részletek:

Sírnyitás! Újra akarják temetni Berki Krisztiánt - ITT vannak a részletek:


Berki Mazsi özvegyként úgy rendelkezett, hogy Krisztiánt Budapesten, a Farkasréti temetőben helyezzék végső nyugalomra. Most Berki anyja és apja közösen azt szeretnék, ha fiukat a szülővárosában, Tatabányán újratemetnék.

Nem csitul a háború Berki Krisztián gyászoló édesanyja és az özvegye, Mazsi között. Júlia asszony ugyanis azt állítja, elhunyt fiának felesége május óta egyszer sem volt kinn Berki Krisztián sírjánál, ő viszont minden nap kimenne, ha nem lenne száz kilométerre a fővárostól. Amikor először megfogalmazódott a fejében a gondolat, elhessegette, de most már úgy gondolja, fia földi maradványait haza kellene vinnie a szülővárosába, Tatabányára, hogy ott aztán újratemessék.

Mint az ismert, Berki Mazsi özvegyként úgy rendelkezett, hogy Krisztiánt Budapesten, a Farkasréti temetőben helyezzék végső nyugalomra. Most azonban Berki anyja és apja közösen fogalmazták meg akaratukat, miszerint szeretnék, ha a fiukat a szülővárosában, Tatabányán újratemethetnék, hogy közelebb érezhessék őt magukhoz, és minél többször kimehessenek a sírhoz.


Berki Krisztián Budapesten, a Farkasréti temetőben nyugszik / Fotó: Varga Imre

A Bors úgy tudja, Krisztián édesanyja és édesapja nemrégiben már ügyvédnél is jártak, ám ott állítólag nem kaptak jó híreket, mivel az újratemetésről kizárólag az özvegy, vagyis Berki Mazsi dönthet, és a szülőknek, hiába a vérségi kötelék, nem lehet beleszólása.

Nem szeretnék erről beszélni. Még nincs itt az ideje. Sajnos. Mazsi nélkül nem tehetünk semmit – mondta a lapnak Júlia asszony, aki még mindig képtelen felfogni, hogy imádott fia már nincs az élők sorában.

– Nagyon nem vagyok jól, öt hónapja nincs egy percem sem, amikor elcsendesülnek a gondolataim. Minden nap azt képzelem, hogy Krisztián él – folytatta.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap