Borzalmas vonatbaleset történt Fonyódnál: - Ő a halálos áldozata a tragédiának

Borzalmas vonatbaleset történt Fonyódnál: - Ő a halálos áldozata a tragédiának


Meghalt egy idős férfi, akit vonat gázolt el Fonyódon kedden – tájékoztatta a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t.

Vajda Eszter közölte: a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

A Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján azt írta: a gázolás a Fürdő utca és a Hun utca közötti vasúti átjáróban történt. A vasúti közlekedés egyelőre szünetel, a balatonboglári önkormányzati tűzoltók mellett a társhatóságok munkatársai is a helyszínen vannak – jelezték.A Mávinform a Facebook-oldalán arról írt, hogy a férfit a Déli pályaudvarról Nagykanizsára tartó Tópart InterCity gázolta el. Az átjáróban a fénysorompó jól működött a baleset idején – hangsúlyozták. Kitértek arra, Balatonboglár és Fonyód között várhatóan 14-15 óráig szünetel a forgalom, a balesetben érintett vonat utasait pótlóbusz szállítja tovább Nagykanizsáig, az ezt követő vonatok esetében Balatonboglár és Fonyód között kell pótlóbuszra szállni.

Az utasoknak 20-30 perccel hosszabb eljutási idővel kell számolniuk a Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa vonalon – hívta fel a figyelmet a Mávinform.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap