Rossz hírek érkeztek: Nem küzd tovább Hernádi Judit, feladta a küzdelmet a betegsége ellen

Rossz hírek érkeztek: Nem küzd tovább Hernádi Judit, feladta a küzdelmet a betegsége ellen

Nem küzd, beletörődött súlyos betegségébe Hernádi Judit

A Jászai Mari-díjas színésznő, Hernádi Judit évről évre egy megpróbáltatással teli hónap elé néz, hiszen számára igazi pokoljárást jelent az augusztus. A nyár végének közeledtével ugyanis rendre kiújul a több mint húsz éve tartó depressziója, de már nem küzd ellene.
Néhányszor már beszélt róla, így 2015-ben Lovász László Lakástalkshow című műsorában is: „Szegény anyám hívta fel erre a figyelmemet. Nekem fel sem tűnt, újszerűen éltem meg, minden egyes augusztusban. Mindig azt hittem, hogy a következő augusztus más lesz, de nem! Mindig azt hittem, megúszom, de nem. Depis vagyok ilyenkor, és rájövök, hogy semminek semmi értelme. Ez kicsit kellemetlen…” – idéz a beszélgetésből a Star magazin. – Nekem sosincs jókedvem. Én így érzem jól magam, én így vagyok jól…” – magyarázta a színésznő, akit már sokan meg akartak menteni ilyenkor, de ő mindig összeveszett velük,írja a lap.
A színésznő szerint a legnagyobb csapda az öncsalás, magánéletben, és a közéletben is. „Sokszor beleestem én is, de folyamatosan igyekszem vizsgálni és kutatni, hogy hol tartok, és hogy hol verem át magam. Hamar tudom, mi a baj, de sajnos a lépéseket a megoldásra sokszor már csak későn lehet megtenni – taglalta Veiszer Alinda műsorában három éve tavasszal a színésznő, aki a hatvanadik életévén és a negyven éve tartó pályafutásán túl úgy érzi, a színpad tartja egyben. – Nem enged szétfolyni. A színészet engem összerak, összeszed. Ha nem lennék a pályán, akkor nem biztos, hogy ennyire összefigyelnék magamra…”

Augusztus elérkeztével a magazin is megkereste, hogy a hogylétéről érdeklődjön, de ő aktuálisan nem kívánt nyilatkozni.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap