Létezik? Meg van Novák Katalin utódja - EZT NÉZD

Létezik? Meg van Novák Katalin utódja - EZT NÉZD

Mindenidők legfiatalabb magyar államfője jöhet!

A magyar politikai színtéren zajló spekulációk szerint több jelölt is esélyes lehet Novák Katalin köztársasági elnöki posztjának átvételére. A korábbi elnökök, mint Schmitt Pál, Áder János és Novák Katalin, mind jelentős politikai tapasztalattal és szoros Fidesz-kapcsolatokkal rendelkeznek, ami felveti a kérdést: ki lesz a következő?
Egy lehetséges utód Szalay-Bobrovniczky Kristóf, aki a sportos és katonai profiljával új irányt jelezhet a Fidesz számára. A lista további tagjai között szerepelnek olyan tapasztalt politikusok, jogászok és diplomatak, mint Trócsányi László, Csák János, Maróth Miklós, Navracsics Tibor és Kövér László, akik mind hozzájárulhatnának a köztársasági elnöki hivatal különböző aspektusainak megerősítéséhez.
A sportvilág felől érkező jelölt, Gyurta Dániel neve is felmerült, aki korábbi úszóként és diplomataként is bizonyított. Orbán Viktor korábban többször is sportolókat választott politikai pozíciókba, ami Gyurta jelölését sem teszi alaptalanná. Végül, a meglepetésjelöltek lehetősége sem zárható ki, tekintettel arra, hogy a Fidesz korábban is képes volt váratlan választásokkal előrukkolni. A politikai színtéren folyó találgatások ellenére az utód személye még mindig bizonytalan, ami tovább fűti a közvélemény érdeklődését és spekulációját a következő köztársasági elnök kilétét illetően.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap