Sírva fakadt a boldogságtól Marsi Anikó! Ennél nagyobb öröm nem is érhette volna őket

Sírva fakadt a boldogságtól Marsi Anikó! Ennél nagyobb öröm nem is érhette volna őket

Nagyon vágyott már rá, a legjobbkor érkezett hozzájuk.

Még be se fejezték balatoni nyaralójuk felújítását, máris egy újabb projektbe fogott Marsi Anikó és férje, Gyarmati Gábor. A műsorvezető fúr, farag, fest és csiszol, hogy családi fészkük pontosan olyan legyen, ahogy ők megálmodták.

A szerdai Mokkában a műsorvezető megmutatta, hogyan állnak éppen a munkálatokkal, Holp Rebeka viszont nem érkezett hozzá üres kézzel.
A legjobbkor érkezett hozzájuk az ajándék Anikó ugyanis kedden ünnepelte 49. születésnapját, ez alkalomból pedig virág helyett egy kézi tűzőgéppel lepték meg, amire jelenleg a felújítás miatt óriási szüksége van.

A meglepetéstől szinte könnyekig hatódott és elmondta, hogy jelenleg ezeknek az apró segítségeknek örül a legjobban.
Hogyha tehetem, akkor minden barátomtól igyekszem azt kérni, hogy segítsen be, ha eljön vagy meglátogat. De egyébként tegnap, a születésnapomon egész nap attól rettegtem, hogy mi lesz akkor, hogyha véletlenül úgy akarnak felköszönteni az én barátaim, hogy megjelennek itt meglepetésből. És akkor megnyugtattam magam, hogy az sem gond, mert akkor simán befogom őket dolgozni
– mesélte hozzátéve, hogy végül mindenki telefonon köszöntötte őt fel, aminek nagyon örült, de a közös munka így elmaradt.Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap