Szomorú, de Katalin hercegnének le kell mondania róluk

Szomorú, de Katalin hercegnének le kell mondania róluk

Amióta hosszas titkolózás után kiderült, hogy Katalin hercegné rákos, majd azt is bejelentette, hogy már meg is kezdte a kemoterápiát, megszűnt a ködösítés körülötte. Így már azt is lehet tudni, hogy nagyon sok tekintetben megváltozott az életük, mióta fény derült a betegségére. Így például most a kezelések miatt jó ideig nem sportolhat. A hercegné ugyanis imád teniszezni és a futni is, ám orvosai tanácsára most egy időre búcsút mond kedvenc sportjainak. De Katalin minden más tekintetben is fegyelmezetten betartja az orvosok előírásait, és nagyon bízik abban, hogy hamarosan meg fog gyógyulni.
Egy másik fontos döntés, hogy felújítanák az Adelaide Cottage nevű palotát a család jelenlegi otthona mellett. Mégpedig abból a célból, hogy a hercegné a kezelések idejére ide költözhessen, és így minél kevésbé zavarja meg ezzel a gyerekek mindennapi életét.

- Vilmos és Katalin imádják az Adelaide Cottage-ot, de kicsi, éppen csak elférne benne az egész család, Katalinnak pedig nyugalom kell a gyógyuláshoz – mondta egy bennfentes, majd hozzátette: mivel tisztában vannak azzal, hogy az alattvalók mennyire érzékenyek a királyi családra költött állami kiadásokra, a felújítást a saját vagyonukból fogják fizetni.
De talán ennél is fontosabb fejlemény, hogy Katalin gyógyulása érdekében a hercegi pár arról is döntött, a korábbi tervekkel ellentétben mégsem találkoznak az Angliába látogató Harryvel.

- Vilmos és Katalin most nagyon tudatosan a hercegné felépülésére, a pozitív élményekre összpontosítanak. Ezért bár Harry a jövő hónap elején Londonba érkezik, de egyelőre nem tervezik, hogy találkozzanak vele – nyilatkozta a bennfentes.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap