Váratlan bejelentés! Leváltja Ördög Nórát a TV2 sikerműsorában - Ő lép a helyébe

Váratlan bejelentés! Leváltja Ördög Nórát a TV2 sikerműsorában - Ő lép a helyébe

Ismét új műsorban lesz látható a TV2-höz átigazoló Szabó Zsófi. Elárulta, kik lesznek a műsorvezető társai.

Szabó Zsófi 15 év után döntött úgy, hogy visszatér a TV2-höz. A váltás nyomán egy új, nőknek szóló adó arcaként vágott bele a munkába, illetve a Mokka műsorvezetőjeként is láthatják őt a nézők. Az édesanya, aki úgy érezte, elérkezett az idő arra, hogy új kihívások után nézzen, most egy újabb óriási bejelentéssel szolgált a követőinek: Ördög Nóra és Kárpáti Rebeka után ő lesz az egyik műsorvezetője az Újratervezés című műsornak.
A korábbi évadokban a műsornak köszönhetően olyan családok kaptak segítséget, akik önerejükből nem tudtak volna változtatni a körülményeiken. Ez idén sem lesz másképp, viszont Zsófihoz két másik tévés is csatlakozik, amelyről az ide kattintva elérhető bejegyzésében adott hírt.
Idén ősszel visszatér a sorsfordító Újratervezés, ezúttal a TV2 Klubon, ahol – a csatorna nagyköveteként – ilyen nemes projekttel segíthetem a nehéz sorsú, kilátástalan helyzetben élő családokat, akiknek az otthonait varázsoljuk újjá Stohl Andrással és Szabó András Csutival. Már nagyon várom!
– lelkesedett a műsorvezető.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap