Mikes Annának figyelnie kell, nem akárki hajt Krausz Gáborra

Mikes Annának figyelnie kell, nem akárki hajt Krausz Gáborra

Még lesznek heves viharok a kapcsolatukban. De a jós azt is hozzáteszi: odafigyeléssel és szeretettel, egymásba kapaszkodva túl tudnak lépni ezeken és a múltbéli csalódásokon.

Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolata a kívülállók szerint egyre komolyabbra fordul, egyre szenvedélyesebb. Kollégáik azt mondják róluk, hogy óriási az összhang köztük. Krausz a gyönyörű nő mellett újra magabiztos férfi lett, Anna pedig élete legboldogabb időszakát éli, igazi nőnek érzi magát mellette. Nem véletlen, hogy olyan szimpatikusak voltak a nézőknek is így együtt a Dancing with the Starsban – sokak szerint sokkal inkább ezért nyertek, mint tánctudásuk miatt.
De azóta is rengetegen drukkolnak nekik, hogy együtt maradjanak, és a séfnek legyen egy új családja.

Anna jól kezeli a nyomást De a különleges kezdetek után most jön majd a hétköznapok taposómalma, és kérdés, az mit hoz majd a kapcsolatukban. Mi is

kíváncsiak voltunk, mi vár rájuk a jövőben,

ezért megkerestük a kérdéssel a sztárok jósát. Marcus mágus tarot- és cigánykártyából születési idejük alapján nézte meg a jövőjüket..
– Anna sikeres és céltudatos hölgy, munka területén, ha beleveti magát valamibe, akkor azt teljes emberként teszi – elemzi a kártyákat a mágus. – Határozott személyiség, múltbéli csalódása nem akadályozza abban, hogy teljes értékű és céltudatos társ legyen egy párkapcsolatban. A pletykákat jól kezeli, akár a reflektorfényt és ennek következményeit is. Így Gáborral jó párost alkotnak a magánéletben is! És ha Gábor is túlteszi magát a múltján, amiben számíthat Annára, akkor tökéletes és hosszú távú kapcsolatra van lehetőségük.

Gábornak mindig résen kell lennie

– Mindketten erős egyéniségek és határozott elképzelésük van a jövőjükről. Szerencsére egyezik az értékrendjük, és úgy látom, már most vannak közös céljaik, így egyensúlyba tudják hozni egymás életét. Ugyanakkor

Gábornak vigyáznia kell egy külső, női személy kísértése és a rosszakarók miatt.

Folyamatosan számíthat arra, hogy a múltja „szembejön” vele, ezért ebben a kapcsolatban lesznek viharos időszakok is. Ezt neki kell kezelnie, a pletykákat és az intrikákat, de Anna mindenben támogatja majd őt. Akit szintén nem fognak kímélni a pletykák, de ez még jót is tehet neki.

Házasság, gyerek is lehet hamarosan
– Ha kitartanak a nehéz időszakokban, ebből házasság is lehet másfél éven belül. Főleg a férfinak kell alkalmazkodnia a kritikus időszakokban, mert

ebben a kapcsolatban ő lehet a gyenge láncszem.

A lapok egyértelműen mutatnak egy nemrég befejezett utazást, és azt, hogy ez az út jó hatással volt a szerelmükre, megerősítette őket abban, hogy igazán számíthatnak egymásra. A hölgynek még nincs gyermeke, de ha eljön az az idő, amikor mindketten azt akarják, hogy egy igazi család legyenek, lehet közös gyermekük is. Azt tanácsolom, hogy Anna ne siettessen semmit, minden a helyére fog kerülni, de ehhez még kell majd egy kis idő Gábornak.

Bejött nekik a közös kaland
Gáborék egy elég komoly próbatételnek is alávetették fiatal szerelmüket, amikor elvállalták, hogy szerepelnek az Ázsia Expresszben, ami ősszel lesz látható a TV2-n. Nemrég jöttek haza, és máris közös fotókat posztoltak. Ezek alapján jól jöttek ki ebből a kalandból is. Igaz, ők eleve is azt mondták: nem félnek ettől az első közös nagy kihívástól, sőt, ők nem is kihívásnak, inkább kikapcsolódásnak fogják fel.

Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap