Most jött a megrendítő hír! Sajnos megtörtént a legrosszabb, meghalt Kulcsár...

Most jött a megrendítő hír! Sajnos megtörtént a legrosszabb, meghalt Kulcsár...

Hosszan tartó, súlyos betegségben kedden elhunyt Kulcsár Anna, a Magyar Nemzet publicistája, főmunkatársa – közölte a lap.

Mint írják, miután 1968-ban summa cum laude minősítéssel elvégezte a jogi egyetemet, a Pesti Központi Kerületi Bíróságon dolgozott fogalmazóként. Bírói-ügyészi szakvizsgát tett, ezután kezdte meg újságírói pályáját az Esti Hírlapnál. Bírósági, városházi tudósítóként tevékenykedett, az igazságszolgáltatás legkülönfélébb aspektusairól azonban később is sokat írt.
Kulcsár Anna az Esti Hírlap után a Világgazdaságnál és a Magyar Hírlapnál vállalt állást, a Magyar Nemzethez 2004 végén csatlakozott.

Az elmúlt húsz évben – érintve a Napi Gazdaságot és a Magyar Időket – lényegében végig ugyanennél a szakmai műhelynél dolgozott. Munkássága elismeréseként 2009-ben átvehette a Magyar Nemzet Aranytoll Díját
– írják.
Hozzáteszik: Kulcsár Anna a rendszerváltozás előtti nagy bűnperekről 1986-ban Gyilkosok voltak címmel írt két kiadást megélt könyvet. Két évtizeden át tagja volt a Budapesti Ügyvédi Kamarának, tízéves aktív ügyvédi praxisa alatt főként sajtóperekkel és családjogi ügyekkel foglalkozott.

Kulcsár Annát a Magyar Nemzet saját halottjának tekinti – írják.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap